Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Перший погляд на новий Rolls-Royce Phantom

Британці з особливим настроєм зустрічають нове покоління одного з найрозкішніших автомобілів у світі. Саме Rolls-Royce Phantom є королем сучасного преміум сегменту та не дивлячись на постійний тиск з боку конкурентів продовжує класичні традиції британського автомобілебудування. Новий Phantom відзначив свій дебют на початку жовтня 2017 році з базовою ціною від 300 тисяч євро.

Враховуючи, що попередник мав дуже успішну історію та зміг привернути до себе чималу увагу з боку автомобільних експертів та звичайних фанатів, британці вирішили вдосконалити Phantom з технічної точки зору та трохи оновити зовнішній вигляд цього розкішного лайнера. Екстер’єр новачка виглядає ще більш елегантно та респектабельно ніж раніше, а світлодіодна оптика з лазерним променем довершує образ сучасного Rolls-Royce. Особливо ефектно виглядає двокольорова окраска кузова та 22-дюймові хромовані диски з значком RR, який залишається у вертикальному положенні незалежно від швидкості машини.

Концепція Rolls-Royce Phantom залишилась без змін – це тихий і дуже комфортний автомобіль з чудовою плавністю ходу та відмінними динамічними характеристиками. Занурюючись до середини салону ми опиняємось у царстві розкішної шкіри та дерева, до того ж в обробці інтер’єру використані полірований метал та замша. Особливо приємно побачити у новому Phantom сучасну мультимедійну систему, яка може сховатися у торпедо в разі необхідності.

За додаткову плату клієнти мають можливість обрати Rolls-Royce Phantom з подовженою базою. В такому випадку на задньому ряді сидінь буде дуже просторо і комфортно. Взагалі, багато в чому Phantom призначений саме для пасажирів, які сидячи позаду отримують весь спектр позитивних відчуттів та емоцій від пересування у просторі.

Під капотом нового Phantom встановлено 12-циліндровий двигун з подвійним турбонаддувом. При об’ємі 6,75 літра, цей силовий агрегат розвиває 560 к.с. та 900 Нм крутного моменту.

Разом з двигуном агрегатується над комфортний 8-ступеневий автомат. Заднепривідний седан здатен прискорюватись від 0 до 100 км/год лише за 5,3 секунди. Максимальна швидкість обмежена на позначці у 250 км. За попередньою інформацією середня витрата пального складає біля 15 літрів на кожні 100 км пробігу.

Замовити Rolls-Royce Phantom 2018 модельного року можна просто зараз, тільки чекати автомобіль доведеться як мінімум півроку…

 

09.10.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Перший погляд на новий Rolls-Royce Phantom

Політика конфіденційності